sabates per peus delicats barcelona

Sabateries a Barcelona

sabateries a barcelona

Trobaràs a Barcelona les nostres dues sabateries

Si busques sabateries a Barcelona especialistes en peus delicats, t'esperem a les dues botigues de Calçats Arnal.

Som una d'aquestes sabateries a Barcelona que porta l'ofici a la sang i treballa cada dia per portar les últimes tendències de moda, però amb marques que cuiden la qualitat dels materials i les formes, pels peus més delicats.

Si caminar molt se't fa un món i tems el dia d'estrenar calçat vine a conèixer-nos. A les nostres dues sabateries a Barcelona trobaràs àmplia varietat de models i estils, en firmes d'enorme prestigi, que pensen en els peus amb necessitats més especials.

Inaugurem aquesta pàgina web, on volem mostrar el catàleg de sabates per peus delicats que tenim a la teva disposició. Selecciona el model que més t'agradi i vine a provar-t'ho a les nostres sabateries a Barcelona. Preferim no obrir la línia de venda online perquè estimem que un calçat ha de provar-se bé, per saber quina talla és l'adequada i quin model ens resulti més còmode i estètic.

Calçat per peu diabètic, sabates amb ample especial o anatòmics... encara que no realitzem calçat a mida, tenim tanta varietat de talles especials, que no et costarà trobar la sabata perfecta.

També disposem d'un servei de forma per adaptar l'ample de la sabata exactament a la teva mida concreta i evitar que la sabata pugui estrènyer a la seva primera posada.

T'estrenyen les teves sabates? Cansat d'usar sempre sabatilles i esportives per evitar dolors i molèsties?
A Calçats Arnal no podem garantir-te un camí fàcil a la vida, però sí un camí el més còmode possible.

CALÇATS ARNAL - POBLENOU

  Carrer de Marià Aguiló, 121,
Barcelona, 08005, (Barcelona)

  932 21 25 63

CALÇATS ARNAL - POBLENOU

  Carrer Castanys 31,
Barcelona, 08005, (Barcelona)

  932 21 25 63